kosmetika

kosmetika (34) krása (21) přírodní kosmetika (9) balea (8) dekorativní kosmetika (8) životní styl (8) essence (7) drzá mamina (6) parfémy (5) zdraví (4) zábava (4) hubnutí (3) nioxin (3) padání vlasů (3) péče o vlasy (3) vlasy (3) arganový olej (2) atopický ekzém (2) avon (2) chanel (2) dermacol (2) guerlain (2) hydratační (2) hádky (2) jak vybrat (2) jaro (2) kokos (2) kondicioner (2) krém (2) krém na ruce (2) masáže (2) muž (2) móda (2) oční stíny (2) parfém (2) peeling (2) rtěnka (2) saloos (2) tělové mléko (2) tělový krém (2) tělový olej (2) vztahy (2) šampon (2) žena (2) 100% olej (1) 50+ (1) Get Big Lashes (1) Triple Black (1) alkohol (1) antiperspirant (1) aroma ritual (1) aromalampa (1) auromére (1) babylove mama (1) balzám na rty (1) banán (1) beauty keratin (1) bio olej (1) bioderma (1) boj (1) byliny (1) cena (1) cookies cream (1) cukrová třtina (1) deodorant (1) dior (1) dlouhotrvající rtěnka (1) dlouhotrvající tužka (1) domácnost (1) dtangler (1) e-shopy (1) edp (1) edt (1) eveline (1) fialky (1) fluid (1) fíky (1) garden of eden (1) garnier (1) gucci (1) hubneme (1) hydratace (1) imperial (1) insolence edt (1) italský chrtík (1) jablečný ocet (1) jahody (1) jak bydlet se ženou (1) jarní únava (1) joico (1) kabelky (1) kiwi (1) kocovina (1) krepatění vlasů (1) krém proti vráskám (1) květ bavlníku (1) květiny (1) lenost (1) levandule (1) limeta (1) limetka (1) limitovaná edice (1) makeup (1) malina (1) mandle (1) maska (1) mastná pleť. (1) masážní krém (1) matující (1) max photoderm (1) med (1) mořská sůl (1) mučenka (1) máta (1) natural beauty (1) nude (1) oil repair (1) olej (1) olej z Maroka (1) olivový olej (1) omlazující krém (1) orchidej (1) originální (1) padání vlasů. (1) padělky (1) parfumerie (1) parfémová voda (1) pleva (1) pleťový olej (1) použití (1) proti bílým skvrnám na oblečení (1) pudr (1) pure fiji (1) páv (1) přírodní (1) rady (1) recepty (1) regenerace (1) repairing care (1) rexona invisible (1) ricinový olej (1) romantic (1) rossmann (1) ruce (1) růže (1) skladování (1) složení (1) složky (1) smažený sýr (1) smíšená pleť (1) soužití (1) sprchový gel (1) strie (1) suchá pleť (1) svíčky (1) světlá pleť (1) tahání vlasů (1) tangle teezer (1) tipy (1) toaletní voda (1) trvanlivost (1) tukozroutska polevka (1) typy (1) tónovací krém (1) tělový peeling (1) třešeň (1) ultra colour absolute (1) vendula london (1) vlasová péče (1) vlasový kartáč (1) vlnité vlasy (1) voděodolná řasenka (1) vosky (1) vrásky (1) vůně (1) vůně. (1) wear berries (1) wellness beauty (1) yankee candle (1) yves rocher (1) zdravý životní styl (1) zubní pasta (1) zubní péče (1) zářivé vlasy (1) úklid (1) červené vlasy (1) čokoláda (1) štětec (1)

sobota 29. března 2014

Černí bojovníci za krásné vlasy: Balea Oil Repair šampon a kondicionér.


Máte suché vlasy, roztřepené konečky a celkově je vaše hříva taková bez života a lesku? V tom případě zbystřete. Mám pro vás tip na skvělý šampon a kondicionér od firmy Balea z DM, za které dáte dohromady jen něco pod 100 Kč, a s velkou pravděpodobností se vaše vlasy rychle zlepší.

„Zdravé a silné vlasy až ke konečkům. S pečujícím arganovým olejem a glycerinem stimuluje vlasové kořínky a posiluje vlasová vlákna. Působí proti vypadávání vlasů.“

Zní to pěkně, že? A jak to tedy ve skutečnosti je?

Šampon

Tento výrobek koupíte o velikosti 250 ml, takže vydrží opravdu dlouho. Složení slibuje, že je bez silikonů, což je další plus. Šampon má gelovou konzistenci a krásné voní, tak krémovo-karamelově. Už jen kvůli té vůni bych si ho koupila znovu. Po použití jsou vlasy jemné a pěkně lesklé. Stačí ho vmasírovat vcelku málo, takže se vám může zdát, že vůbec nemizí. Jak je to s tím zastavením padání vlasů netuším, ale konečky mi opravdu přijdou zdravější a moc se netřepí.

Kondicionér

Znovu tu máme tu krásnou vůni, balení tentokrát „jen“ 200 ml. Konzistence je krémová, pro někoho možná málo hustá. Mně to naopak vyhovuje, protože se pohodlněji do vlasů nanáší a za tu cenu mi nevadí, že použiji třeba trochu více, než jsem zvyklá. Rozčesávání vlasů jde po použití opravdu lehce a vůni budete z vlasů cítit ještě velmi dlouho.

Oba tyto výrobky už kupuji přibližně rok, vlastně od té doby, co je začala firma Balea vyrábět. Lepší a voňavější jsem zatím nenašla, takže asi budu používat i dál.


Pokud je toto pro vaše zničené vlasy ještě pořád málo, přidávám tip na třetího pomocníka:

Gliss Kur Hair Repair with liqid keratin komplex

Co slibuje výrobce?
 „Máte velmi poškozené a suché vlasy? Ultimate repair regenerační expres balzám s 3 násobnou koncentrací komplexu tekutého keratinu okamžitě usnadňuje rozčesávání a odstraní dokonce extrémní poškození vlasů – na povrchu i uvnitř vlasu.  Až o 95% menší lámavost.“

První, co musím zmínit je, že na rozčesávání je tento přípravek machr. Pokud máte ve vlasech velký zamotaný chuchvalec, se kterým marně bojujete, tak po užití tohoto přípravku máte vcelku reálnou šanci, že se s ním rychle poperete bez toho, aby spolu s ním zmizela i většina vašich vlasů. Vůně je zase sladce krémová, takže ladí k černým přátelům od Baley nejen barvou. Použití je jednoduché, protřepat a nastříkat. I u mých dlouhých vlasů stačí stříknout tak třikrát a dosáhnu požadovaného rozčesávacího efektu. Cena je sice o něco vyšší – kolem 100 Kč, ale mám ho cca rok a zbývá mi ještě skoro polovina.

Máte s těmito výrobky také zkušenost nebo jste vyzkoušeli nějaké další z řady Balea Professional?  Můžete vybírat z pomocníků pro blonďaté, šedé, barvené, hnědé i kudrnaté vlasy, pro objem vlasů a vlastně vše možné co vás napadne. Pokud vyzkoušíte, ráda si přečtu, jak výrobky vyhovují vám. Já zatím musím dát palec nahoru.



3 komentáře:

  1. Se všemi třemi přípravky mám zkušenost a velmi jsem si je oblíbila :). Teď už nemám vlasy tolik zničené, takže je nepoužívám, ale v létě se určitou budou zase hodit, až je budu mít vyřízené od sluníčka a nejlépe i od moře :).

    OdpovědětVymazat
  2. Na léto je to podle mě super volba :) I ta vůně by se mi k moři hodila, Tak teď ještě vyzkoušet ten olej z této řady abych to měla komplet, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat. Je trochu dražší a bojím se, že vlasy spíše zamastí :/

    OdpovědětVymazat
  3. Baleu šampón pre hnedé vlasy som používala fakt dlho tuším 5 balení a ani po jednom sa mi vlasy nemastili, s čím ja mávam fakt zvyčajne problémy, s týmto to ale bola proste hračka, vlasy sa mi tuším aj trochu leskli a moju hnedú farbu šampón pekne zvýraznil, v bežnom sortimente hociakej značky sú síce všeobecné šampóny pre farbené vlasy a možno ešte tak pre blond ale pre hnedé či nebodaj čierne vlasy akosi nikto okrem Balei nič neponúka. Kondicionér z čierneho radu som si kúpila doposiaľ len v takej malej vzorkovej verzii vôňa je fakt dosť silná a sladká, ale nedávno som si kúpila aj plné balenie pretože tento rad priam valcuje blogy, takže určite je skvelý. Skúšala som ale olej Balea Proffesional ktorý je úžasný, teda zázraky s vlasmi nerobí ba dokonca sa mi zdá, že končeky vysušuje, ale tá vôňa, to je niečo úžasné a navyše len tak nezmizne, ak si ho dám do suchých vlasov tak tam tá vôňa je až kým si vlasy neumyjem.
    Bianka

    OdpovědětVymazat