kosmetika

kosmetika (34) krása (21) přírodní kosmetika (9) balea (8) dekorativní kosmetika (8) životní styl (8) essence (7) drzá mamina (6) parfémy (5) zdraví (4) zábava (4) hubnutí (3) nioxin (3) padání vlasů (3) péče o vlasy (3) vlasy (3) arganový olej (2) atopický ekzém (2) avon (2) chanel (2) dermacol (2) guerlain (2) hydratační (2) hádky (2) jak vybrat (2) jaro (2) kokos (2) kondicioner (2) krém (2) krém na ruce (2) masáže (2) muž (2) móda (2) oční stíny (2) parfém (2) peeling (2) rtěnka (2) saloos (2) tělové mléko (2) tělový krém (2) tělový olej (2) vztahy (2) šampon (2) žena (2) 100% olej (1) 50+ (1) Get Big Lashes (1) Triple Black (1) alkohol (1) antiperspirant (1) aroma ritual (1) aromalampa (1) auromére (1) babylove mama (1) balzám na rty (1) banán (1) beauty keratin (1) bio olej (1) bioderma (1) boj (1) byliny (1) cena (1) cookies cream (1) cukrová třtina (1) deodorant (1) dior (1) dlouhotrvající rtěnka (1) dlouhotrvající tužka (1) domácnost (1) dtangler (1) e-shopy (1) edp (1) edt (1) eveline (1) fialky (1) fluid (1) fíky (1) garden of eden (1) garnier (1) gucci (1) hubneme (1) hydratace (1) imperial (1) insolence edt (1) italský chrtík (1) jablečný ocet (1) jahody (1) jak bydlet se ženou (1) jarní únava (1) joico (1) kabelky (1) kiwi (1) kocovina (1) krepatění vlasů (1) krém proti vráskám (1) květ bavlníku (1) květiny (1) lenost (1) levandule (1) limeta (1) limetka (1) limitovaná edice (1) makeup (1) malina (1) mandle (1) maska (1) mastná pleť. (1) masážní krém (1) matující (1) max photoderm (1) med (1) mořská sůl (1) mučenka (1) máta (1) natural beauty (1) nude (1) oil repair (1) olej (1) olej z Maroka (1) olivový olej (1) omlazující krém (1) orchidej (1) originální (1) padání vlasů. (1) padělky (1) parfumerie (1) parfémová voda (1) pleva (1) pleťový olej (1) použití (1) proti bílým skvrnám na oblečení (1) pudr (1) pure fiji (1) páv (1) přírodní (1) rady (1) recepty (1) regenerace (1) repairing care (1) rexona invisible (1) ricinový olej (1) romantic (1) rossmann (1) ruce (1) růže (1) skladování (1) složení (1) složky (1) smažený sýr (1) smíšená pleť (1) soužití (1) sprchový gel (1) strie (1) suchá pleť (1) svíčky (1) světlá pleť (1) tahání vlasů (1) tangle teezer (1) tipy (1) toaletní voda (1) trvanlivost (1) tukozroutska polevka (1) typy (1) tónovací krém (1) tělový peeling (1) třešeň (1) ultra colour absolute (1) vendula london (1) vlasová péče (1) vlasový kartáč (1) vlnité vlasy (1) voděodolná řasenka (1) vosky (1) vrásky (1) vůně (1) vůně. (1) wear berries (1) wellness beauty (1) yankee candle (1) yves rocher (1) zdravý životní styl (1) zubní pasta (1) zubní péče (1) zářivé vlasy (1) úklid (1) červené vlasy (1) čokoláda (1) štětec (1)

středa 9. dubna 2014

Krém na ruce Garnier, který je h(ch)utný.


Krémů na ruce není nikdy dost. Jeden do práce, další do kabelky, několik je jich potřeba i doma a vlastně úplně všude. Máte to tak také? Dnes jsem se rozhodla napsat recenzi o tom, který kupuji stále dokola a jsem pořád moc spokojená. Jedná se o krém na ruce Garnier body – repairing care, regenerační krém na popraskané ruce s alantoinem a glycerinem.


Nejsem sama, kdo si tento krém oblíbil. Můj pejsek ho také miluje, ať už jde o to kousat jeho tvrdý červený obal nebo mi ho neustále slízávat z rukou. No, asi je prostě dobrý. Proto se omlouvám za fotky krému, ty otisky zubů tam jsou prostě vidět. Alespoň  tedy mohu přidat i hodnocení pejska a ten krému dává deset z deseti tlapiček!


A teď už tedy k tomu, jaký krém je. Po natření rukou se krém i přes jeho hutnou strukturu rychle vsákne a ruce jsou po tom krásně jemné a voňavé. Parfemaci nedokážu moc popsat, je prostě taková jemná, nevtíravá a krémová (jaké překvapení u krému). Hydratační účinek je na mých rukou nadprůměrný.  Je to určitě nepostradatelný pomocník v době zimních mrazů, ale já ho využívám i v létě a vlastně po celý rok, převážně na noc.


Kdyby se vám tento krém na ruce zalíbil, můžete se podívat i po dalších výrobcích z této řady. Například jelení lůj, který také pěkně hydratuje a na rtech je moc příjemný nebo tělové mléko se stejnými účinky.


Jaké krémy na ruce používáte vy? Vybíráte pečlivě nebo berete, co vám zrovna přijde pod ruku a pěkně to voní? Znám i dost žen, které tyto výrobky nepoužívají vůbec, buď je jim to nepříjemné (ta „opatlanost“), přijde jim to nepraktické nebo prostě nevidí důvod, proč se pořád něčím patlat. Pokud patříte mezi ně, tak jsem vás tímto článkem asi moc nepotěšila, ale nemusíte zoufat, články budou stále přibývat a určitě nějaký z nich bude pro vás jako dělaný – nebo spíše psaný. Přeji vám pěkný zbytek dne!


7 komentářů:

  1. Krém u postele, v kabelce, v obýváku, v další kabelce.. Jeden mám i na záchodě :D

    Garnier má strašně fajn krémy jak na ruce tak těláky :)
    Moje krémy musí mít hezký obal i krásně vonět :D .. Nejlepší krém co mě okouzli vůní je od Dermacolu aroma ritual víno s limetou (jak na ruce tak tělák a sprcháč :))

    Jahodovník

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám úplně všude, vždycky si ruce pořádně namastím i před spaním a přítel se vzteká, že tohle nemůže být normální, ať už jdu spát :D Jinak to víno s limetkou je opravdu super, mám ten olej a tělový krém, ale kdybych narazila na ten na ruce, beru hned, ale ještě jsem ho nikde po drogeriích nezahlédla, no možná blbě koukám.

      Vymazat
  2. Zatím jsem měla nejraději krémy na ruce od Essence a většinou kupuji glycerinové z Avonu :).

    OdpovědětVymazat
  3. Od Essence také kupuji, proto mě mrzí, že mi utekl ten z limitované edice cookies and cream, ale co se dá dělat... Jinak od Avonu toho mám málo, nemám žádnou kamarádku Avon lady, a možná dobře, už takhle mám doma kosmetických krémů až moc :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle je i můj favorit :) Celkově nejlíp snáším krémy od Garnier a na tomhle mi je sympatický i to, že po dobrém rozetření nemastí, opravdu hydratuje (což na svých věčně suchých, popraskaných rukách dokážu zhodnotit opravdu objektivně) a dokonce se jen se po jednom umytí rukou nesmyje (to je pro někoho, kdo je posedlý umýváním rukou dobrá zpráva :)
    Používám červený i trochu méně hutný zelený.
    A nakonec poznámka pejskovi - naší kočce chutná taky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zkoušela jsi ten růžový? Ten je také fajn, ale tenhle červený je prostě nej. A s tím, že se jen tak nesmyje souhlasím, oni i na něm píší, že je tam nějaká složka, co na rukách drží a chrání je, tak třeba je to ono..

      Vymazat
  5. Ten krém od Garnier mám už druhé balenie a je veľmi dobrý, hlavne na zimu je skvelý, je hutnejší, ale vstrebáva sa pomerne rýchlo, nevonia síce úplne najlepšie, ale nevadí, podstatné je, že fakt funguje a nie je potrebné si ho naniesť pol kila, stačí malá vrstva, takže vydrží fakt dlho.
    Bianka

    OdpovědětVymazat