kosmetika

kosmetika (34) krása (21) přírodní kosmetika (9) balea (8) dekorativní kosmetika (8) životní styl (8) essence (7) drzá mamina (6) parfémy (5) zdraví (4) zábava (4) hubnutí (3) nioxin (3) padání vlasů (3) péče o vlasy (3) vlasy (3) arganový olej (2) atopický ekzém (2) avon (2) chanel (2) dermacol (2) guerlain (2) hydratační (2) hádky (2) jak vybrat (2) jaro (2) kokos (2) kondicioner (2) krém (2) krém na ruce (2) masáže (2) muž (2) móda (2) oční stíny (2) parfém (2) peeling (2) rtěnka (2) saloos (2) tělové mléko (2) tělový krém (2) tělový olej (2) vztahy (2) šampon (2) žena (2) 100% olej (1) 50+ (1) Get Big Lashes (1) Triple Black (1) alkohol (1) antiperspirant (1) aroma ritual (1) aromalampa (1) auromére (1) babylove mama (1) balzám na rty (1) banán (1) beauty keratin (1) bio olej (1) bioderma (1) boj (1) byliny (1) cena (1) cookies cream (1) cukrová třtina (1) deodorant (1) dior (1) dlouhotrvající rtěnka (1) dlouhotrvající tužka (1) domácnost (1) dtangler (1) e-shopy (1) edp (1) edt (1) eveline (1) fialky (1) fluid (1) fíky (1) garden of eden (1) garnier (1) gucci (1) hubneme (1) hydratace (1) imperial (1) insolence edt (1) italský chrtík (1) jablečný ocet (1) jahody (1) jak bydlet se ženou (1) jarní únava (1) joico (1) kabelky (1) kiwi (1) kocovina (1) krepatění vlasů (1) krém proti vráskám (1) květ bavlníku (1) květiny (1) lenost (1) levandule (1) limeta (1) limetka (1) limitovaná edice (1) makeup (1) malina (1) mandle (1) maska (1) mastná pleť. (1) masážní krém (1) matující (1) max photoderm (1) med (1) mořská sůl (1) mučenka (1) máta (1) natural beauty (1) nude (1) oil repair (1) olej (1) olej z Maroka (1) olivový olej (1) omlazující krém (1) orchidej (1) originální (1) padání vlasů. (1) padělky (1) parfumerie (1) parfémová voda (1) pleva (1) pleťový olej (1) použití (1) proti bílým skvrnám na oblečení (1) pudr (1) pure fiji (1) páv (1) přírodní (1) rady (1) recepty (1) regenerace (1) repairing care (1) rexona invisible (1) ricinový olej (1) romantic (1) rossmann (1) ruce (1) růže (1) skladování (1) složení (1) složky (1) smažený sýr (1) smíšená pleť (1) soužití (1) sprchový gel (1) strie (1) suchá pleť (1) svíčky (1) světlá pleť (1) tahání vlasů (1) tangle teezer (1) tipy (1) toaletní voda (1) trvanlivost (1) tukozroutska polevka (1) typy (1) tónovací krém (1) tělový peeling (1) třešeň (1) ultra colour absolute (1) vendula london (1) vlasová péče (1) vlasový kartáč (1) vlnité vlasy (1) voděodolná řasenka (1) vosky (1) vrásky (1) vůně (1) vůně. (1) wear berries (1) wellness beauty (1) yankee candle (1) yves rocher (1) zdravý životní styl (1) zubní pasta (1) zubní péče (1) zářivé vlasy (1) úklid (1) červené vlasy (1) čokoláda (1) štětec (1)

sobota 22. února 2014

Zbavte se stresu s antistresovým balíčkem od Dermacolu hrozny a limetka




Myslím, že všichni máme se stresem hodně zkušeností, z práce, ze školy, v rodině, celý svět je vlastně non-stop vystresovaný, někdo to zvládá lépe, dokáže to hodit za hlavu, někdo se trápí, nemůže v noci usnout, mně osobně pomůže sklenička vína, no dobře spíš flaška. Při mých obchůzkách po drogeriích jsem v DM objevila balení Dermacol Antistresový tělový olej – hrozny s limetkou a Antistresový sprchový gel za akční cenu, vzhledem k tomu, že jsem si po problémech v práci chtěla udělat radost a oleje mám moc ráda, tak jsem ani moc dlouho neváhala a už si ho nesla domů.

Nejsem z těch, co by věřili těm průpovídkám typu „Vůně hroznů s limetkou uvolňuje nahromaděný stres po náročném dni a uklidňuje mysl“, ale zajímalo mě, jak výrobky voní a patlání se krémy je moje oblíbená činnost, takže jich nemám nikdy dost. První dojem z vůně byl velmi zvláštní a vlastně ani nevím, jak ji popsat, limetku trochu cítím no a ty hrozny by se tam také možná našly.

Tělový krém je takový průměrný, pro suchou pleť málo výživný, ale pěkně se vsakuje a báječně dlouho voní. Dlouhodobou hydrataci ale nečekejte.


Jinak je to ovšem u tělového a masážního oleje, to je opravdu zázrak. Zaprvé má super balení s pumpičkou, kdo má už s oleji zkušenosti ví, jak je hlavně zavírání oleje upatlanýma a mastnýma rukama nepraktické, nehledě na to, že se vcelku jednoduše stane, že vám výrobek vyklouzne z ruky a máte po srandě. Rozdíl ovšem je, pokud vás baví utírat mastný olej ze země a umyvadla, protože to je pak zábava tak na půl hodinky a stejně se v koupelně budete ještě dlouhou dobu moci klouzat jako na ledu. No ale zpět k produktu, olej krásně hydratuje a úžasně voní a to opravdu dlouhou dobu. Plus také je, že se rychle vpije do pleti, takže není problém se hned obléct a vyrazit do práce.


A jak je to s tím antistresovým účinkem? No že vás přestane bolet hlava nebo štvát šéf a neumyté nádobí v umyvadle nečekejte, ale horká sprcha, příjemná masáž olejem a pak jeho krásná vůně, kterou budete cítit než usnete je docela pěkný relax, možno přidat tu skleničku dobrého vína. Cena oleje je 149 Kč a vydrží docela dlouho. Jinak pokud nemáte rády patlání olejem, doporučuji ho přimíchat do nějakého obyčejného krému, který se pak stane voňavým zázrakem s nadprůměrnými hydratačními účinky.


  
Jak zvládáte stresy vy? Není nejlepší se na ně prostě vykašlat a hodit je za hlavu? Nervování stejně ničemu nepomůže, tak proč s ním ztrácet čas.


4 komentáře:

  1. Hrozny a limetka, přesně tohle zbožňuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě stojí za to ten sprcháč s belgickou čokoládou... sprchovat se s čokoládou a pomerančem je taky úžasné, určitě stojí za zkoušku :)

      Vymazat
    2. S tou čoko mi to moc nevoní, na čoko kosmetiku nějak nejsem :D
      Jahodovník

      Vymazat
    3. Čoko mně právě voní, ale jen pár dní, teď se mi tu už jen tak válí, brzy se přejí, no :/ Ale nemohla jsem si pomoct a musela koupit, určitě to znáte :D

      Vymazat