kosmetika

kosmetika (34) krása (21) přírodní kosmetika (9) balea (8) dekorativní kosmetika (8) životní styl (8) essence (7) drzá mamina (6) parfémy (5) zdraví (4) zábava (4) hubnutí (3) nioxin (3) padání vlasů (3) péče o vlasy (3) vlasy (3) arganový olej (2) atopický ekzém (2) avon (2) chanel (2) dermacol (2) guerlain (2) hydratační (2) hádky (2) jak vybrat (2) jaro (2) kokos (2) kondicioner (2) krém (2) krém na ruce (2) masáže (2) muž (2) móda (2) oční stíny (2) parfém (2) peeling (2) rtěnka (2) saloos (2) tělové mléko (2) tělový krém (2) tělový olej (2) vztahy (2) šampon (2) žena (2) 100% olej (1) 50+ (1) Get Big Lashes (1) Triple Black (1) alkohol (1) antiperspirant (1) aroma ritual (1) aromalampa (1) auromére (1) babylove mama (1) balzám na rty (1) banán (1) beauty keratin (1) bio olej (1) bioderma (1) boj (1) byliny (1) cena (1) cookies cream (1) cukrová třtina (1) deodorant (1) dior (1) dlouhotrvající rtěnka (1) dlouhotrvající tužka (1) domácnost (1) dtangler (1) e-shopy (1) edp (1) edt (1) eveline (1) fialky (1) fluid (1) fíky (1) garden of eden (1) garnier (1) gucci (1) hubneme (1) hydratace (1) imperial (1) insolence edt (1) italský chrtík (1) jablečný ocet (1) jahody (1) jak bydlet se ženou (1) jarní únava (1) joico (1) kabelky (1) kiwi (1) kocovina (1) krepatění vlasů (1) krém proti vráskám (1) květ bavlníku (1) květiny (1) lenost (1) levandule (1) limeta (1) limetka (1) limitovaná edice (1) makeup (1) malina (1) mandle (1) maska (1) mastná pleť. (1) masážní krém (1) matující (1) max photoderm (1) med (1) mořská sůl (1) mučenka (1) máta (1) natural beauty (1) nude (1) oil repair (1) olej (1) olej z Maroka (1) olivový olej (1) omlazující krém (1) orchidej (1) originální (1) padání vlasů. (1) padělky (1) parfumerie (1) parfémová voda (1) pleva (1) pleťový olej (1) použití (1) proti bílým skvrnám na oblečení (1) pudr (1) pure fiji (1) páv (1) přírodní (1) rady (1) recepty (1) regenerace (1) repairing care (1) rexona invisible (1) ricinový olej (1) romantic (1) rossmann (1) ruce (1) růže (1) skladování (1) složení (1) složky (1) smažený sýr (1) smíšená pleť (1) soužití (1) sprchový gel (1) strie (1) suchá pleť (1) svíčky (1) světlá pleť (1) tahání vlasů (1) tangle teezer (1) tipy (1) toaletní voda (1) trvanlivost (1) tukozroutska polevka (1) typy (1) tónovací krém (1) tělový peeling (1) třešeň (1) ultra colour absolute (1) vendula london (1) vlasová péče (1) vlasový kartáč (1) vlnité vlasy (1) voděodolná řasenka (1) vosky (1) vrásky (1) vůně (1) vůně. (1) wear berries (1) wellness beauty (1) yankee candle (1) yves rocher (1) zdravý životní styl (1) zubní pasta (1) zubní péče (1) zářivé vlasy (1) úklid (1) červené vlasy (1) čokoláda (1) štětec (1)

pátek 28. února 2014

Povinná výbava vaší kabelky: kompaktní matující pudr + štětec od Essence


Musím se s vámi podělit o super vychytávky, které se vyplatí mít vždy u sebe. Určitě to znáte, ráno si pracně vytvoříte make-up, pak stačí hádka s šéfem v práci, nepříjemná schůzka s obchodním partnerem nebo prostě jen teploty nad třicet a všechna vaše práce jde do háje. I přes všechnu snahu vypadáte vynervovaně a upoceně jako po běhu po závodní dráze. No život vlastně někdy jako takový závod je. Vždy nevychází vše tak, jak bychom si přáli, v klidu a pohodě, ale stojí to pořádné nervy. V takovéto chvíli určitě nechcete přemýšlet o tom, jestli ten pot, co vám vyrašil na čele, nezačne stékat dolů a rozmazávat vám to, s čím jste se ráno u zrcadla tak dřely.

Kompaktní matující pudr „all about matt“ je opravdu praktický výrobek. Nanáší se na make-up, krásně se usadí na pleti a zaručí vám celodenní matný efekt i v horkém létě. Barva je bílá, ale není čeho se bát, chvíli po použití se spojí s pletí a nikdo si ho ani nevšimne. Naopak v té barvě můžete vidět pus, protože nijak barevně nepozmění vás make-up.  Balení vydrží opravdu dlouhou dobu, mám ho cca rok a ještě chvíli ho asi mít budu, cena je kolem 70 Kč. Pokud si říkáte, že máte suchou pleť a tohle není zrovna pro vás, není to tak úplně pravda, když ho použijete po krému a kvalitním make-upu tak vysušení určitě nehrozí. 

A jak pudr nanášet? I k tomuto účelu má pro vás Essence další vychytávku, černo-fialový štětec v praktickém balení, ve kterém ho můžete dát do kabelky bez obav z toho, že by se zničil nebo vám něco ušpinil. Štětiny jsou jemné, na obličeji příjemné, neškrábou a jako vše od této značky vás určitě potěší i jeho cena.


Podobný výrobek – fixační pudr, naleznete i u Dermacolu a je hodně vychvalovaný. Měla jsem tu čest ho vyzkoušet, kvalita je srovnatelná s tím od Essence jen cena o dost vyšší. Jeho mínus bych viděla v tom, že není kompaktní a dost se vysypává do kabelky, což je vcelku nepříjemné. Naopak plus je to, že přímo v jeho balení je štěteček na nanášení. Ten se mně ale bohužel moc neosvědčil, neumím s ním pořádně pracovat a i štětinky nejsou to, co bych očekávala.



Když to shrnu, myslím, že koupit si kombinaci pudru a štětce od Essence je dobrá volba, hezky zafixujete make-up, který pak vydrží mnohem déle, nelesknete se a můžete mít tyto pomocníky připravené v kabelce pro stresující pracovní schůzky, horké letní dny nebo dobíhání na autobus.

Používáte fixační pudr nebo myslíte, že je to zbytečnost? Já po této zkušenosti změnila názor a nosím ho všude s sebou, jen pro jistotu. 

1 komentář:

  1. Skúšala som aj Dermacol aj Essence, Dermacol je pomerne slabý, ten matný účinok na pleti dlho nevydrží, pár hodín tak možno dve tri a potom je potrebné pleť prepudrovať, takže nie pre mňa, naopak, fakt, že je svetlý a sypký veľmi oceňujem, tuhé púdre moju pleť väčšinou zaťažujú. All about Matt bol môj top produkt, pokiaľ bol v sypkej forme, pleť bola mastná celý deň pre nutnosti akéhokoľvek prepudrovania, je pravda, že sypké púdre prášia, ale ja si púder dávam len ráno kým som doma a tam je mi to fakt jedno, či práši alebo nie. Tento tuhý som skúšala, ale nedokáže moju pleť udržať matnú tak dlho ako predchádzajúci sypký variant, neviem čím to je, ale niekde som čítala, že vraj mastnej pleti vyhovujú fakt viac sypké púdre takže možno asi preto.
    Bianka

    OdpovědětVymazat