kosmetika

kosmetika (34) krása (21) přírodní kosmetika (9) balea (8) dekorativní kosmetika (8) životní styl (8) essence (7) drzá mamina (6) parfémy (5) zdraví (4) zábava (4) hubnutí (3) nioxin (3) padání vlasů (3) péče o vlasy (3) vlasy (3) arganový olej (2) atopický ekzém (2) avon (2) chanel (2) dermacol (2) guerlain (2) hydratační (2) hádky (2) jak vybrat (2) jaro (2) kokos (2) kondicioner (2) krém (2) krém na ruce (2) masáže (2) muž (2) móda (2) oční stíny (2) parfém (2) peeling (2) rtěnka (2) saloos (2) tělové mléko (2) tělový krém (2) tělový olej (2) vztahy (2) šampon (2) žena (2) 100% olej (1) 50+ (1) Get Big Lashes (1) Triple Black (1) alkohol (1) antiperspirant (1) aroma ritual (1) aromalampa (1) auromére (1) babylove mama (1) balzám na rty (1) banán (1) beauty keratin (1) bio olej (1) bioderma (1) boj (1) byliny (1) cena (1) cookies cream (1) cukrová třtina (1) deodorant (1) dior (1) dlouhotrvající rtěnka (1) dlouhotrvající tužka (1) domácnost (1) dtangler (1) e-shopy (1) edp (1) edt (1) eveline (1) fialky (1) fluid (1) fíky (1) garden of eden (1) garnier (1) gucci (1) hubneme (1) hydratace (1) imperial (1) insolence edt (1) italský chrtík (1) jablečný ocet (1) jahody (1) jak bydlet se ženou (1) jarní únava (1) joico (1) kabelky (1) kiwi (1) kocovina (1) krepatění vlasů (1) krém proti vráskám (1) květ bavlníku (1) květiny (1) lenost (1) levandule (1) limeta (1) limetka (1) limitovaná edice (1) makeup (1) malina (1) mandle (1) maska (1) mastná pleť. (1) masážní krém (1) matující (1) max photoderm (1) med (1) mořská sůl (1) mučenka (1) máta (1) natural beauty (1) nude (1) oil repair (1) olej (1) olej z Maroka (1) olivový olej (1) omlazující krém (1) orchidej (1) originální (1) padání vlasů. (1) padělky (1) parfumerie (1) parfémová voda (1) pleva (1) pleťový olej (1) použití (1) proti bílým skvrnám na oblečení (1) pudr (1) pure fiji (1) páv (1) přírodní (1) rady (1) recepty (1) regenerace (1) repairing care (1) rexona invisible (1) ricinový olej (1) romantic (1) rossmann (1) ruce (1) růže (1) skladování (1) složení (1) složky (1) smažený sýr (1) smíšená pleť (1) soužití (1) sprchový gel (1) strie (1) suchá pleť (1) svíčky (1) světlá pleť (1) tahání vlasů (1) tangle teezer (1) tipy (1) toaletní voda (1) trvanlivost (1) tukozroutska polevka (1) typy (1) tónovací krém (1) tělový peeling (1) třešeň (1) ultra colour absolute (1) vendula london (1) vlasová péče (1) vlasový kartáč (1) vlnité vlasy (1) voděodolná řasenka (1) vosky (1) vrásky (1) vůně (1) vůně. (1) wear berries (1) wellness beauty (1) yankee candle (1) yves rocher (1) zdravý životní styl (1) zubní pasta (1) zubní péče (1) zářivé vlasy (1) úklid (1) červené vlasy (1) čokoláda (1) štětec (1)

neděle 27. července 2014

Trápí vás strie – Babylove vám může pomoci.


Vzhledem k tomu, že jsem už nějakou chvíli těhotná a se striemi mě ve všech článcích o těhotenství pořádně děsí, pořídila jsem si v DM pomocníka, který by měl údajně jejich vzniku alespoň trochu předcházet, a jak to funguje? O tom je dnešní článek.

Co jsou strie a jak vznikají?

„Lidská kůže je tvořena několika vrstvami. Je elastická, tedy do určité míry pružná a s přirozeným růstem a zvyšováním objemu se natahuje. Je to díky elastickým vláknům, které kůže obsahuje. Pružnost kůže s věkem přirozeným způsobem klesá.
Strie jsou drobné pajizévky na kůži. Nevznikají však poškozením povrchu kůže, ale popraskáním elastických vláken pod povrchem kůže. Strie vznikají při extrémním natažení kůže, v době kdy dochází k rychlému váhovému přírůstku. Čím je organismus starší, tím víc se strie tvoří. Oblasti které jsou nejvíce postiženy tvorbou strií jsou boky, břicho, hýždě, stehna a prsa. Dá se tedy hovořit o problémových partiích těla.“

No nic moc, co, také jste nějaké strie na svém těle objevily? Tak můžete stejně jako já zkusit produkt, o kterém je má dnešní recenze.

Babylove masážní krém pro těhotné 150 ml

„Intenzivní masážní krém s obsahem olivového oleje dodává citlivé pokožce v těhotenství potřebnou hydrataci. Krém obsahuje komplex zpevňujících látek, který při pravidelné masáži bříška, stehen, hýždí a prsou zamezuje vzniku strií.“

Krém je údajně bez barviv a konzervačních látek a obsahuje tak vychvalovaný olivový olej, no vypadá to na celkem fajn věc, ne?

Jaká je realita?

Krému už mám třetí balení, strie se zatím neobjevily, ale podle odborníků nemám jásat, protože tvorba těchto nepřátel je čistě genetická a ať se budete patlat čímkoli, prostě už je dané, jestli je mít budete nebo ne. Ale stejně se mažu, tím snad nic nezkazím. Co ale pozoruji, je účinek na strie, které jsem už měla, po delším používání začaly pomalu ale jistě blednout, což je určitě příjemné. Takže i pokud nejste v „očekávání“ vyplatí se určitě tento krém vyzkoušet na již vzniklé kožní nedokonalosti a je dost pravděpodobné, že časem nebudou tolik viditelné, nebo pokud budete mít štěstí, třeba úplně zmizí. Pro milovnice masážních olejů, tento produkt naleznete i v olejovém skupenství, ale vyzkoušeno zatím nemám.

Krém je v balení 150 ml, hezky se roztírá, má neutrální vůni a za cca 60 Kč je to podle mě velmi dobrý kup. Plus je určitě také to, že je ho velmi malá spotřeba, protože je hodně hydratační a i malé množství jednoduše rozetřete i na velkou plochu (u mě například na velké pozadí).

Používáte nebo používali jste krémy proti striím a pomohlo to něčemu nebo jsou tyto speciální přípravky jen vyhozené peníze a je to jen takové mazání „pro pocit“. Přeji vám pěknou neděli a budu se těšit u dalšího článku.

6 komentářů:

  1. tehotna? ju gratuluju :) a diky za doporuceni, krem urcite vyzkousim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za gratulace, krém určitě zkuste, na mě fuguje zatím super, ale stejně se říká, že je to podle genetiky, takže mě to kdykoli může potkat :D

      Vymazat
  2. Krém musí byť úžasný ... pekný blog a inak gratulujem :))

    www.allmoblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za pochvalu a gratulace, také máš moc pěkný blog, už ho tu studuju :D

    OdpovědětVymazat
  4. Mě strie trápily už od mládí. Jsem poměrně vysoká, takže i to v tom hrálo nějakou roli. Brzy jsem tedy přišla na to, že se mi začínají dělat strie i na břiše a chtěla jsem to změnit. Hodně mi pomohl krém s retinolem, který mi doporučila kamarádka, která se potýkala se stejnými problémy.

    OdpovědětVymazat